Fitnesstraining

Fitnesstraining

 

Functionele beweeg- en trainingsvormen, bieden duurzame vitaliteit volgens bewezen methoden en op de laatste generatie MATRIX -fitnessapparatuur samen met onze professionele instructeurs.

Groepsfitness training

groepstraining

 

Uitdagende groepstrainingen, waardoor je  alles even opzij zet om en te genieten van spannende workouts op moderne muziek met onze gepassioneerde instructeurs. een echte life-changing-experience!

Leefstijlclub

Gezondheidsactiviteiten

 

Netwerk van kwaliteit sport- en healthcentra Gecertificeerde beweegbeleiders, personal trainers Garantie optimale beweegactiviteiten Werken volgens de schijf van drie – methode de nieuwe beweegnorm. Bewegen is medicijn. Lees meer

Preventiecentrum

Cardio

 

Beweegmethode en begeleiden van mensen met overgewicht, obesitas, pre-diabetes en diabetes type II.  J4L en instructeurs zijn daarvoor gecertificeerd en werkt daarvoor met diëtisten fysiotherapeuten. Gezond en Vitaal. Lees meer

Welkom

Afdrukken PDF

Een (sport)centrum waar u het nuttige met het aangename kunt verenigen.

Voor jong en oud(er), fit of juist minder vitaal. Het is voor ons belangrijk dat

u met plezier naar ons toekomt en ook met een goed gevoel weer naar huis

gaat. Kortom: wij willen een bijdrage leveren aan uw leefkwaliteit zodat u

al die fijne dingen die u doet ook zo lang mogelijk kunt blijven doen!

 

Joy4life:

  • is Rijkserkend (LERF)-gekeurd)
  • is aangesloten bij professionele branche-organisaties (zie logo's onder)
  • is ISO gekwalificeerd (NEN-EN-ISO 9001:2000).

Deze kwalificaties bieden u de garantie dat u optimaal en veilig kunt trainen

onder professionele begeleiding. De accommodatie is uitgerust met functionele

apparatuur van Life Fitness en wij stellen bovendien hoge eisen aan hygiëne

en luchtkwaliteit.

 


 

PERSBERICHT

Groot verzet tegen kanker – beklimming van de Mont Ventoux 2015

Biddinghuizen – Onder het motto “Groot verzet tegen kanker” organiseert het KWF ieder jaar in september een beklimming van de Mont Ventoux. Dit kan op verschillende manieren: per fiets – hardlopend of wandelend. In alle gevallen een prestatie van formaat die zowel bij deelnemers als bij supporters veel emoties los maakt.
In september 2015 gaat er een groep deelnemers uit Biddinghuizen meedoen aan dit waardevolle evenement. De organisatie is in handen van Kees Schaak (ervaringsdeskundige en in bezit van een schat aan ervaring op loop-/wandel- en fietsgebied) en Lifestylecenter Joy4life. Het meedoen staat open voor een ieder die daartoe geïnteresseerd en in staat is. Er worden gezamenlijke trainingen georganiseerd vanaf maart 2015. Voor deelnemers zonder regulier abonnement biedt J4L een aangepast Mont Ventoux-abonnement.

Is uw belangstelling gewekt, kijkt u dan eens op www.grootverzettegenkanker.nl om een indruk te krijgen van eerdere beklimmingen. Maar bedenk: meedoen is een unieke ervaring voor het leven – uw leven, maar ook als eerbetoon aan allen die het leven verloren aan kanker. ‘Verbonden in het leven met en strijden tegen kanker’ dat is wat de deelnemers motiveert om de top te bereiken. 

Komt u vrijblijvend naar één van de informatiebijeenkomsten bij Joy4life – Noorderbaan 51 te Biddinghuizen: - maandagavond 17 november 19.30 uur of - zondagochtend 23 november 11.45 uur. Wel geïnteresseerd, maar kunt u beide momenten niet, stuurt u dan een berichtje naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en vermeld daarin ook uw telefonische contactgegevens. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

 

Laatste nieuws

Zie voor meer info onze maandelijkse Nieuwsbrieven onder Preventiecentrum en Leefstijlclub!

 

 

thumb pilates4life   

 

thumb tijden per 1 sept 2014 

  

 

Uw dagkaart hier

J4l Tweets