Nieuws

Hajé Nuis aan het woord

Haje2

“Wat een geweldig resultaat: al na 1,5 maand meer/anders bewegen ben ik 10 kg lichaamsgewicht kwijt en van 80 eenheden insuline per dag, nu naar 0 eenheden !! “

Wat heb je meer nodig om je te motiveren om door te gaan?! Ik begon met sporten (meer of anders bewegen) bij Joy4life om gewicht kwijt te raken, maar bovenal om te kunnen minderen/stoppen met het spuiten van insuline. Wat ben ik ontzettend blij met de behaalde resultaten! Naast het meer bewegen, eet ik ook volgens een koolhydraatarm-menu. De combinatie van dit alles maakt dat ik me fitter dan ooit voel!. Mijn advies aan anderen: “Probeer het ook! Baat het niet, dan schaadt het zeker niet.” Sporten in je eigen tempo en op de tijd die jou het beste past. Top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *