Aan het woord

“Wat een geweldig resultaat: al na 1,5 maand meer/anders bewegen ben ik 10 kg lichaamsgewicht kwijt en van 80 eenheden insuline per dag, nu naar 0 eenheden !! “

Wat heb je meer nodig om je te motiveren om door te gaan?! Ik begon met sporten (meer of anders bewegen) bij Joy4life om gewicht kwijt te raken, maar bovenal om te kunnen minderen/stoppen met het spuiten van insuline. Wat ben ik ontzettend blij met de behaalde resultaten!   Lees hier meer over het succes van Hajé.

Hajé Nuis

Gewoon fit voelen! Dat is de reden waarom ik zo enthousiast ben over het trainen bij J4L.

Ik werk op een kantoor en daar zie ik genoeg voorbeelden om me heen van mensen die niet trainen….. dat wil ik niet. Lees hier het verhaal van Rocco.

Rocco Keimpema

Ik heb geen tijd…” is echt onzin! Je moet tijd maken om fitter te worden, zegt Helena enthousiast. Niet alleen goed voor je lichaam, ook goed voor je geest!  Ooit zei ik: “mij zul je nooit in een sportcentrum zien….” nu ben ik 3x per week bij Joy4life en ik ben helemaal óm!  De fijne mensen van Joy4life helpen je graag. Dus zet om die knop en ga ervoor!

Lees hier het verhaal van Helena

Helena Dijkstra

Ik ben zo blij met het resultaat dat mijn trainingen geven voor mijn gezondheid! Geweldig! Mijn bloeddruk is een stuk beter en zelfs de medicatie voor mijn Diabetes hoef ik niet meer te gebruiken. Zo zal ik gezonder en vitaler ouder worden. Wat wil je nog meer?

Lees hier het hele verhaal van Froukje

Froukje de Kruijff

Ik wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven en dat kan alleen door zoveel mogelijk te oefenen. Het team van Joy4life helpt me hier prima bij. Ik voel me welkom, er is altijd een vriendelijk woord en dat motiveert me om te blijven sporten… al sinds 1998!

Lees hier het hele verhaal van Corrie.

Corrie Geuze